Grade Recess (25 min) Transition Lunch (25 min)
K 10:55-11:20 5 min 11:25-11:50
3 11:05-11:30 5 min 11:35-12:00
1 11:25-11:50 5 min 11:55-12:20
4 11:35-12:00 5 min 12:05-12:30
2 11:55-12:20 5 min 12:25-12:50
5 12:05-12:30 5 min 12:35-1:00
 PM Recess (15 min)
1/3/5 1:55-2:10
K/2/4 2:10-2:25