Board Meeting Agenda

Due to the fluidity of meeting topics, the start times listed for each item are approximate and could start and/or end before/after the start time.

4:00 ROLL CALL and PLEDGE OF ALLEGIANCE (2 minutes)

4:02 APPROVAL OF AGENDA (1 minute)

4:03 CONSENT AGENDA (2 minutes)

  • Adoption of the Minutes of April 12, 2016 Regular Meeting of the Board of Directors
  • Inclusion of emailed comments from the Public Comment link on the District website in the current meeting minutes.

4:05 FINANCIAL SERVICES & OPERATIONS – Melissa deVita

Facilities and Operations – Jack McLeod (5 minutes)

Award of Architectural and Engineering Contract Highland Middle School

4:10 PUBLIC COMMENTS (10 minutes)
If you would like to address the Board on an issue, please limit your remarks to not more than 3 minutes, appoint a spokesperson if the concern is a group concern, and if desired, provide written documentation to the Board Secretary in order to be included as part of the official Board minutes. While the Board will listen to all public comments carefully, the Board will generally not respond to comments spontaneously or without further deliberation. The Board may direct the Superintendent to respond to the issues expressed at a later date. At Board meetings, complaints about specific personnel will not be heard in open session.

REPORTS TO THE BOARD

4:20 Bennett School Review – David Staight, Cathy Leaver, Laura Posey, Erin Stedman (25 minutes)

4:45 Boys and Girls Club – Kathy Haggart (25 minutes)

5:10 BREAK (10 minutes)

5:20 BOARD OLD /NEW BUSINESS (30 minutes)

  • Task List Check In
  • Update to Board on Roll-Out Plan for Board Docs
  • Legislative Topics

5:50 BOARD COMMENTS (20 minutes)

  • Committee Check In
  • Superintendent Updates / Responses
  • Individual Board Member Updates
  • Other Topics

6:10 AGENDA PLANNING

  • Board Retreat Planning (45 minutes)

6:55 PLUS/DELTA (5 minutes)

7:00 ADJOURNMENT